Archieven

Archieven / 2015 / februari
 • Veranderingen op het Stokroosveld

  Vlak voor de kerst konden wij jullie melden dat de gemeente Den Haag had besloten om een kunstgrasveld aan te leggen voor Dubbel Zes. Ons kunstgras is echter een onderdeel van veel meer veranderingen op het stokroosveld.

  Lees meer

 • Trainingens tijdens de voorjaarsvakantie

  Tijdens de voorjaarsvakantie wordt er door een aantal ploegen minder, en op andere dagen getraind dan normaal. De ploegen die nog wel trainen, trainen op andere tijden. 

  Lees meer

 • Van de voorzitter

  Vorige week ben ik naar de kampioenswedstrijd van onze ‘buren aan de andere kant van de Laan’, Achilles dus, geweest. Het werd een fantastische strijd tegen Velocitas uit Leiderdorp, de nummer 2 in de stand.

  Lees meer

 • Sponsorkliks

  Sinds kort werkt Dubbel Zes samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen. Dubbel Zes ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende winkels als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Dubbel Zes daar geld voor.

  Lees meer

 • Even voorstellen

  Binnen Dubbel Zes zetten een hoop mensen zich vol overgave in voor de vereniging. Deze mensen vormen het kloppende hart van ons gezellige clubbie. Een goede reden dus om hen eens in de spotlight te zetten en nader aan jullie voor te stellen. We trappen af met Robert Lintjes, de voorzitter.

  Lees meer

 • Geen training op deze dagen

  Tijdens het zaalseizoen wordt er getraind in diverse sporthallen in Den Haag. Op enkele dagen wordt er echter niet getraind. Denk hierbij aan onder andere de voorjaarsvakantie. Bekijk hier het overzicht.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 1 - HKC 1

  2 weken geleden ging ons vlaggenschip er helaas nog af met 33-20, maar konden we tevreden zijn over het vertoonde spel en vorige week werd er een punt binnen gesleept door 16-16 gelijk te spelen tegen OZC

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 3 - Rohda 5

  De wedstrijd is verschoven van 11:30 uur naar 10:00 uur, wat vooral voor de tegenstander betekent dat ze vroeg op pad moesten: Rhoda is een Amsterdamse korfbalclub! 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 3 - ALO 3

  Weer een inhaalwedstrijd midden in de week, met – ondanks de doordeweekse dag – toch aardig wat publiek op de tribune, en tegen de buurtgenoten deze keer. Als invallers spelen Wolf, Jeroen en Elke mee.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1- ODO F2

  Afgelopen zaterdag hadden we een wat andere opstelling als normaal. Eva was helaas nog steeds ziek, BETERSCHAP !! Leonore was er ook niet bij, zij had zwemles en een feestje.

  Lees meer

 • What'sAppverslag Dubbel Zes F1- ODO F2

  14-02-15 - Sander: Zometeen thuis tegen ODO. In fantasieopstelling: zonder Eva en Leonore, maar met Ruben die debuteert en Sebas, die net al met zijn F2 heeft gespeeld.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F2 - ONDO F4

  Bijna tien uur en tijd voor de wedstrijd.  Hakar was er als eerste.  Daarna volgden Julia en Thomas.  Sebas komt precies om tien uur het veld in hollen.  De scheids is er ook en we kunnen beginnen.

  Lees meer

 • Houd de zalen schoon!

  Beste trainers, coaches, ouders, spelers en scheidsrechters,


  We zijn alweer halverwege het zaalseizoen maar hebben dus ook nog wat wedstrijden en trainingen  in de zaal te gaan.

  Lees meer

 • Aankondiging Contributieafschrijving

  Eind februari  zal de tweede termijn van de contributie van je rekening worden afgeschreven. De leden die geen incassomachtiging hebben afgeven zullen een bericht krijgen over de te betalen contributie.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 3 - Die Haghe 6

  Na afloop van deze wedstrijd vraagt Claire: ”Tja, wat moet je hier nou over schrijven?” Ik doe een poging… Bij Die Haghe lopen een paar grijze en kalende mannen het veld op, maar wij ruiken hier direct al jaren ervaring.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Lynx F2 - Dubbel Zes F1

  Tja, wat zal ik eens zeggen over deze wedstrijd…… Als eerste wil ik zeggen dat ik beretrots ben op de kanjers van de F1. Het is niet niks om te korfballen in een kleine zaal tegen tegenstanders die twee keer zo groot zijn dan jezelf.

  Lees meer

 • WhatsAppverslag Lynx F2 - Dubbel Zes F1

  Sander: Vandaag in de Montessori school van Leidschenveen tegen koploper Lynx. Amelie valt in voor de zieke Eva.
  Zweitze: Eva beterschap
  Anno: Eva wenst jullie succes. En ik ook natuurlijk

  Lees meer

 • Woensdag 4-2 geen training in Ockenburgh

  Woensdag 4 februari is de sporthal Ockenburgh niet beschikbaar. Dit betekent dat komende woensdag de trainingen van Dubbel Zes 3 en de A1, C1, D1, E1 en E2 niet door gaan.

  Lees meer

 • 13 Februari: Dubbel Zes Pubquiz Wintereditie

  Op vrijdag 13 februari organiseert de Kantinecommissie weer een Dubbel Zes pubquiz. Geef je nu op in teams van 2 tot en met 5 personen door een mail te sturen naar pubquiz@dubbelzes.net

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Korbatjo 1 - Dubbel Zes 1

  In een bomvolle sporthal, waar zelfs de plaatselijke wethouder van sport was uitgenodigd, trad onze hoofdmacht aan tegen de nummer 3 Korbatjo. De ploeg uit Oud-Beijerland doet nog volop mee voor het kampioenschap.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Fortuna F4 - Dubbel Zes F1

  Afgelopen vrijdag hebben we op de training geoefend op het verdedigen. Fortuna heeft er de vorige wedstrijd nl. 16 gemaakt en wij vergeten af en toe goed terug te rennen en tussen de paal en de tegenstander te gaan staan. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Pernix F3 - Dubbel Zes F2

  Oke we zijn begonnen. Er wordt snel gescoord door DZ zelfs twee keer achter elkaar!
  Dan heeft Hakar de bal en scoort, helaas verkeerde korf. Stand inmiddels 5-2 en pauze.

  Lees meer