Archieven

Archieven / 2015 / mei
 • De Vrijbuiters en het Vrijbuiterstoernooi

  Afgelopen vrijdag was de derde training van de Vrijbuiters o.l.v. Betty, Maarten, Victor en ondergetekende. 16 enthousiaste vrijbuiters hebben een uur lang weer super goed hun best gedaan.


  Lees meer

 • Crowdfundingcampagne kunstgrasveld van start!

  Vanaf komend seizoen starten we op het nieuwe kunstgrasveld. De gemeente heeft de financiering grotendeels voor zijn rekening genomen. Maar Dubbel Zes heeft nog een paar wensen die we in vervulling willen laten gaan. Daarom gaat op 24 mei onze crowdfunding campagne van start!

  Lees meer

 • De Vrijbuiters

  Vrijdag 8 mei was de tweede training van de Vrijbuiters. 16 enthousiaste mensen namen hieraan deel olv Maarten, Steven, Joyce en Marja. Het was wederom een gezellig uurtje. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1-GKV F1

  De allerlaatste wedstrijd is gespeeld door de F1 kanjers! Helaas zat het weer niet mee, een vieze miezerregen, maar volgens mij hadden ze daar geen last van.

  Lees meer

 • WhatsAppverslag Dubbel Zes F1-GKV F1

  Anno: We zijn begonnen tegen GKV en al snel scoort Eva de 1-0


  Oe, bijna 1-1.


  Een snelle aanval van dubbel 6; ze spelen snel en goed over


  En dit leidt tot de 2-0 door Edouard


  Lees meer

 • VEO toernooi van de F kanjers

  Wat was het een heerlijke dag, Hemelvaartsdag dus VEO toernooi. Ik vond het leuk dat er veel F spelertjes bij waren. (Met een aantal foto's van Anno!)

  Lees meer

 • Van de Voorzitter

  Nog slechts enkele weken en het seizoen zit er alweer op. In het weekend van mei worden echt de laatste thuiswedstrijden gespeeld. Natuurlijk staat er nog een hoop op het programma. Om te beginnen deze week, zoals altijd op Hemelvaartsdag, het VEO-toernooi. 

  Lees meer

 • Donderdag VEO-toernooi

  Dames en heren, jongens en meisjes, Donderdag 14 mei doet Dubbel Zes traditiegetrouw weer mee aan het jaarlijkse VEO-toernooi. Dus de koelboxen en partytenten kunnen weer tevoorschijn worden gehaald.

  Lees meer

 • Schutterstoernooi 24 mei 2015  Het jaarlijkse schutterstoernooi komt er weer aan. Je hebt nog even om te oefenen maar zondag 24 mei, 1e Pinksterdag, is het dan echt zover. Iedereen van Dubbel Zes is welkom om mee te doen van de Kangoeroes tot de ouders aan toe!  Lees meer

 • Bedankt voor de dagje-uitzegels!

  Bij deze willen wij iedereen bedanken voor het sparen van de dagje-uitzegels. Wij willen jullie bij deze ook laten weten dat we inmiddels genoeg hebben ontvangen. 

  Lees meer

 • Slaapweekend E en F gaat niet door

  Helaas moeten wij je melden dat het slaapweekend voor de E en de F dit seizoen niet door gaat. Dit omdat er toch geen geschikte nacht gevonden kan worden om het slaapweekend te houden.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dijkvogels F1 - DZ F1

  Afgelopen zaterdag hebben de kanjers van de F1 een wedstrijd gespeeld tegen Dijkvogels F1. Nadat we hadden ontdekt dat ze verplaatst waren (geen veld meer aan het Nollaantje ,best raar als je aan komt aanrijden en het is een lege vlakte…) konden we ons klaar maken voor de wedstrijd. 

  Lees meer

 • Geslaagde zomerkamp-avond

  Afgelopen vrijdagavond was de Zeshoek omgetoverd tot een feesttent, inclusief versiering en gezellige feestmuziek. De kampleiding heeft voor ruim 80 mensen lekker eten gekookt.

  Lees meer

 • Twee ouders F1 lopen Roparun

  De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.  

  Lees meer