Archieven

Archieven / 2015 / juni
 • BBQ en vinylfeestje

  Aanstaande vrijdag is het zover, de laatste maaltijd georganiseerd door de ouders namens KombiFit en uiteraard is het een overheerlijke barbeque. Maar dat is niet alles, aansluitend kunnen de beentjes weer van de vloer tijdens het vinylfeest.

  Lees meer

 • Aankondiging JALV

  De jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op woensdag 26 augustus. Dat is wat later dan je gewend bent, maar daardoor niet minder belangrijk. 

  Lees meer

 • Voorlopige team samenstelling senioren

  Op deze pagina vind je de voorlopige ploegindeling voor de senioren. Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk hoe Dubbel Zes 3 en 4 er uit komen te zien, dus deze spelers staan op dit moment nog bij elkaar opgesteld. Hier hopen we zo snel mogelijk duidelijkheid over te kunnen verschaffen.

  Lees meer

 • Ploegindeling Jeugd

  Na lang puzzelen hebben we weer een ploegindeling voor het komende seizoen kunnen maken. Het was weer geen gemakkelijke opgave, maar het is gelukt. Dit jaar hebben we zelfs een unicum. Een gecombineerder juniorenploeg met spelers van Dubbel Zes en Futura.

  Lees meer

 • Even Voorstellen: Ed Olvers

  Binnen Dubbel Zes zetten een hoop mensen zich vol overgave in voor de vereniging. Deze mensen vormen het kloppende hart van ons gezellige clubbie. Een goede reden dus om hen eens in de spotlight te zetten en nader aan jullie voor te stellen! Deze week is het de beurt aan Ed Olvers.

  Lees meer

 • Boodschappen zomerkamp 2015

  Het is nog maar 16(!!) nachtjes slapen tot de jaarlijkse feestweek. Eerder hebben wij een oproep gedaan of u (houdbare) producten wil schenken aan kamp. 

  Lees meer

 • Bijna 3 doelen crowdfunding behaald

  Tot nu toe hebben 19 donateurs samen al een bedrag van bijna 1.500 euro bij elkaar gebracht. Met de bijdrage van de club van 100 van 450 euro en een anonieme bijdrage van 250 euro ging de teller met sprongen omhoog. Leuk was ook een gezamenlijke donatie van de C1.

  Lees meer

 • Ze gaan vandaag beginnen!

  Het seizoen is bijna ten einde. We trainen met de jeugd nog een paar weekjes door en we gaan nog op zomerkamp, maar verder wordt er niet meer gekorfbald op het gras van het stokroosveld.

  Lees meer

 • Feest!!! 5 juni

  5 juni is het zover! KombiFit organiseert weer een gezellig feestje voor iedereen! Dit keer wordt van jullie allen een eigen inbreng verwacht.. Het thema van dit feest is namelijk Back to the Future!

  Lees meer

 • Jeugdtrainingen Einde Seizoen

  Na het afgelopen weekend zijn bijna alle wedstrijden van dit seizoen gespeeld. Alleen de F2 moet zaterdag nog één keertje aan de bak, uit bij TOP. Maar ondanks dat het seizoen voorbij is, trainen we nog even door, maar wel op andere tijden.

  Lees meer

 • Eerste doel crowdfunding campagne behaald

  De crowdfunding campagne voor een mooi aangekleed kunstgrasveld is op 24 mei van start gegaan. En met resultaat: het eerste doel is al bereikt! De teller staat momenteel op 385 euro, bijeengebracht door 10 donateurs.

  Lees meer

 • Het Vrijbuiterstoernooi

  Afgelopen vrijdag was de laatste avond van dit seizoen van de Vrijbuiters bij Dubbel Zes. Er stond een toernooi op de agenda. Ondanks het slechte weer was de opkomst en het enthousiasme van zowel de Vrijbuiters als de Dubbel Zessers groot.

  Lees meer