Archieven

Archieven / 2015 / september
 • Dubbel Zes D2 aan de leiding bij de varkentjesactie

  De varkentjesactie bij Dubbel Zes is in volle gang en inmiddels hebben vrijwel alle kinderen hun eerste, tweede, derde of zelfs al hun vierde boekje gekregen om zo veel mogelijk geld te verdienen voor de vele jeugdactiviteiten die onze AC organiseert. Op dit moment gaat de D2 aan de leiding.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Weidevogels E3 - Dubbel Zes E2

  Als je een paar keer een wedstrijdverslag hebt geschreven, wordt er bij iedere volgende wedstrijd weer naar je gekeken: „Zeg, vandaag maak jij toch zeker ook wel weer een verslag?”
  Natuurlijk laat je jezelf dan niet kennen...

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Fortuna F3 - Dubbel Zes F1

  Wat was het weer een vroegertje, om 8.30 uur verzamelden we weer gezellig met zn allen in de Zonnebloemstraat. Op naar Delft, ondanks alle wegafzettingen waren we er vrij snel en was er nog tijd voor een bakkie. Even warmschieten, yell en mascotte op zijn plek we waren er klaar voor! 

  Lees meer

 • Matla en Brill niet te stoppen tegen Aurora

  Op een zonovergoten Stokroosveld trad Dubbel Zes, zonder de zieke aanvoerster Milou Heeren, aan tegen het Aurora. De ploeg uit Haarlem startte voortvarend en wist vooral in de beginfase goed bij te blijven, echter halverwege de eerste helft waren het Thijs Brill en Bas Matla die Aurora met grof geschut te lijf gingen.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E2- ODO E5

  Zaterdagochtend begon met een stevige regenbui. Maar toen de E2 zich verzamelde voor de wedstrijd tegen ODO, brak de zon door. Scheidsrechter Petra zag dat iedereen veel zin had om te starten, gaf de koffie die ze net had gehaald maar weg aan een ander, en floot stipt om 11 uur het beginsignaal.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Pernix F1- Dubbel Zes F1

  Helaas begon de dag met een regenbui maar terwijl wij naar Pernix reden begon het droger te worden. Helaas verdwaalden we een beetje in Leiden en kwamen we iets te laat aan. Snel een wit shirt en schoenen aan, mascotte op zijn plek en de yell.

  Lees meer

 • Dubbel Zes laat belangrijke punten liggen

  Zonder de geschorste Matla traden de oranjehemden aan, in Leiden, tegen Crescendo. Dubbel Zes, dat als doelstelling promoveren heeft, speelde vorig seizoen ook al tegen de Leidenaren maar moest het toen 2 maal afleggen. Kortom een lastige tegenstander die net al Dubbel Zes dezelfde ambitie heeft uitgesproken.

  Lees meer

 • Eerste varkentjes Slaapweekend een groot succes

  Afgelopen weekend hebben we het allereerste varkentjes slaapweekend gehouden. Dit seizoen geen Grote Clubactie, maar we gingen wel de deuren langs om geld te verdienen voor alle jeugdactiviteiten. En de eerste resultaten van de varkentjes actie zijn erg goed.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes D1 - VEO D1

  Na de topstart van dit seizoen, was de D1 klaar voor Veo, een club waar ze 't vorig jaar moeilijk mee hadden. En de tweede wedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld startte flitsend: mooi en snel samenspel, veel mooie pogingen en toen de 1-0 van Jonathan. Met z'n achten (Storm en Lente waren in Parijs) hadden ze er zin in:

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag ODO E5 - Dubbel Zes E2

  Zaterdag stond voor de E2 de tweede uitwedstrijd op het programma. Vorige week tegen ONDO leverde een spannende uitwedstrijd helaas een 3-2 nederlaag op. Wat zou het deze keer worden? Het weekend begon in elk geval goed, want onze tegenstander, de E5 van ODO, had ons gevraagd of we iets later konden beginnen.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 - Pernix F1

  Na al die regen van vorige week hadden we deze week mazzel met het weer. Wij waren iets eerder verzameld omdat wij de verjaardag van Esmee gingen vieren en na de wedstrijd hadden we hier geen tijd voor. 

  Lees meer

 • Contributie

  Eind september zal de eerste termijn van de contributie van je rekening worden afgeschreven. De leden die geen incassomachtiging hebben afgeven zullen een bericht krijgen over de te betalen contributie. Voor hen wordt de contributie verhoogd met € 5,- administratiekosten. 

  Lees meer

 • Even Voorstellen: Maarten Kuif

  Bij Dubbel Zes zijn veel vrijwilligers actief. Bestuurs- en commissieleden, trainers en begeleiders. Maar ook bardienstmedewerkers, klussers en al die andere mensen die zich op regelmatige basis inzetten voor onze club. Wij stellen hen graag aan jullie voor en vragen: ‘waarom zet jij je in voor Dubbel Zes?’

  Lees meer

 • Dit weekend Varkentjes Slaapweekend

  Het seizoen is nog maar net begonnen en wij houden alweer ons allereeste slaapweekend. In de nacht van zaterdag op zondag mag je lekker in de kantine komen slapen. Jij bent er toch ook bij?!?

  Lees meer

 • Afspraken met elkaar én voor elkaar, op een sportief seizoen!

  De eerste wedstrijden zijn gespeeld,  alle weersomstandigheden zijn al voorbij gekomen en het eerste slaapweekend van het seizoen staat voor de deur. Kortom, het korfbalseizoen is begonnen.
  Toch nog even wat aandachtspunten om er een geslaagd seizoen van het te maken.

  Lees meer

 • Varkentjes Wassen voor onze jeugdactiviteiten

  Vanaf volgende week starten we met een geheel nieuwe fondsenwerving door en voor onze jeugd. In plaats van de Grote Clubactie gaat de Dubbel Zes jeugd dit jaar varkentjes laten wassen om alle leuke jeugdactiviteiten ook dit seizoen weer zo goedkoop mogelijk te houden. Maar wat houdt dat in?

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Phoenix F1- Dubbel Zes F1

  Wat een enorme bikkels hebben wij toch bij Dubbel Zes, vrijdag met de training hebben zij een uur in de zeikregen goed getraind. Zaterdag klokslag  10.00 uur, de wedstrijd begon, weer hele harde regenbuien.

  Lees meer

 • Stokroosveld officieel Sportpark van de Toekomst

  In een knallende happening opende wethouder Baldewsingh beide kunstgrasvelden op het Stokroosveld. In zijn toespraak noemde hij het belang dat de gemeente Den Haag hecht aan goede sportvoorzieningen. 

  Lees meer