Archieven

Archieven / 2016 / oktober
 • Haagse Korfbaldagen

  In de overgang van veld naar zaal worden er van 27 oktober tot en met 5 november de Haagse Korfbaldagen 2016 gehouden. Ook Dubbel Zes speel tijdens de Haagse Korfbaldagen drie wedstrijden. Bekijk op deze pagina op welke dagen je Dubbel Zes in actie kan zien.

  Lees meer

 • Spelregelquiz Week 43

  Sinds enkele weken kan je iedere week op onze website meedoen met een korte spelregelquiz. Test jouw spelregelkennis en beantwoord iedere week de zes vragen. Na acht weken liggen er twee prijsjes klaar. Doe jij ook mee?

  Lees meer

 • Pubquiz 11 november

  En er zijn al 4 teams die zich hebben opgegeven, van 2 teams weet ik dat ze er nog bij komen maar waar blijft de rest? Kom op stel een team samen van 4/5 man en geef je op!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Sporting Trigon 5 - Dubbel Zes 4

  De thermometer gaf 7 graden aan bij aanvang maar door een lekker zonnetje en het ontbreken van wind was het een heerlijk ochtendje om een balletje te gooien tegen onze Leidse vrienden. Door het Leidens ontzet begin oktober was deze wedstrijd verplaatst. 

  Lees meer

 • Spelregelquiz Week 42

  Sinds enkele weken kan je iedere week op onze website meedoen met een korte spelregelquiz. Test jouw spelregelkennis en beantwoord iedere week de zes vragen. Na acht weken liggen er twee prijsjes klaar. Doe jij ook mee?

  Lees meer

 • Terugblik Jeugdploegen Eerste helft Veldseizoen 2016

  Na een hele mooie nazomer wordt het elke week wat kouder en dus is het weer tijd om de zaal in te gaan. We kunnen terugblikken op een mooi veldseizoen waar zeven jeugdteams elke week met veel plezier hebben getraind om in het weekend zo sterk mogelijk aan de wedstrijd te beginnen. 

  Lees meer

 • Pubquiz - Vrijdag 11 November

  En hier zijn we weer! Het thema van de pubquiz is bekend……… een sportieve zomer! De eerste aanmelding is al binnen maar dat moeten er natuurlijk wel meer worden. Er worden hier en daar al wat teams gevormd maar de aanmelding moeten jullie niet vergeten hè.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag KZ Danaïden 7 - Dubbel Zes 3

  Afgelopen weekend stond voor het 3e de wedstrijd tegen KZ Danaïden op het programma. Om 09:00 uur werd er al verzameld, dus met enigszins vermoeide gezichten stapten we de auto's in. In de auto met de dames werd er in ieder geval nog stiekem een beetje doorgeslapen. :-)

  Lees meer

 • Spelregelquiz Week 41

  Sinds afgelopen week kan je iedere week op onze website meedoen met een korte spelregelquiz. Test jouw spelregelkennis en beantwoord iedere week de zes vragen. Na acht weken liggen er twee prijsjes klaar. Doe jij ook mee?

  Lees meer

 • Meld je nu aan voor de Pubquiz

  Ja, daar zijn we weer, weten jullie het nog, hebben jullie de datum al gereserveerd in jullie agenda? Vanaf nu kunnen jullie je opgeven per team. Een team kan uit 4 hooguit 5 personen bestaan en je moet 18 jaar of ouder zijn. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Reflex C2 – Dubbel zes C2.

  We moesten tegen reflex spelen. Het was een thuiswedstrijd. We begonnen niet zo goed ,  reflex maakte de eerste twee doelpunten. Later haalden wij ze in, maar het bleef lange tijd gelijk. In de training hebben we veel geoefend met ruim opzetten.

  Lees meer

 • Verslag Najaarscompetitie C2

  De start van de competitie was onrustig. Veel discussie over waarom zoveel D-tjes in de C moesten spelen. Vooral de spelers die klein van stuk zijn zouden het zeer moeilijk krijgen. Natuurlijk valt er voor deze keuze ook wat te zeggen, maar elk voordeel heeft z’n nadeel.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 – VEO F2

  Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd op ons veld voor wij weer wedstrijdjes gaan spelen in de zaal. Wat was het weer een mooi weertje, zonnetje erbij, veel publiek langs de lijn en een hoop gezelligheid! 

  Lees meer

 • Doe mee met de spelregelquiz

  De komende acht weken gaan veel spelende leden van Dubbel Zes aan de slag met Korfbalmasterz om hun spelregelbewijs te halen. Tijdens deze acht weken vind je een wekelijkse spelregelquiz op onze website. Met deze spelregelquiz zijn er twee leuke prijsjes te winnen.

  Lees meer

 • Spelregelbewijs voor alle spelende leden

  Vanaf vandaag wordt er bij Dubbel Zes gestart met Korfbalmasterz. Alle spelende leden tussen de 14 en 34 jaar gaan starten met het behalen van hun spelregelbewijs. Met het spelregelbewijs op zak weet je zeker dat je helemaal op de hoogte bent van de spelregels.

  Lees meer

 • Wederom punten voor de korfballers van Dubbel Zes

  Alleen in de beginfase misten de korfballers van Dubbel Zes nog net even de scherpte qua afronding. Na een tussenstand van 3-3 nam de ploeg van Wouter Zoutendijk het initiatief en stelde de punten voor rust al veilig, einduitslag 11-16.

  Lees meer

 • Pubquiz 11 november

  Vorig jaar was de spetterende ‘’vrijdag de dertiende’’ editie van de pubquiz een groot succes waarbij veel teams hebben gestreden om de titel. Ook dit jaar komt de pubquiz weer terug en wel op vrijdag 11 november!

  Lees meer

 • Iedereen weer in het nieuw gestoken: Monique bedankt voor het regelen!

  Met de start van het nieuwe veldseizoen zijn alle spelers van Dubbel Zes in het nieuw gestoken. Iedereen loopt er schitterend bij in het flitsende oranje tenue. Monique de Leijster heeft er heel wat uurtjes ingestoken om er samen met Free Kick Sport voor te zorgen dat dit allemaal op tijd werd gerealiseerd.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes C2 - ALO C2

  We moesten tegen ALO spelen .Het was een Uitwedstrijd in Bosjes van Pex.
  De eerste helft ging meteen goed. Wij hebben de eerste goal gemaakt!
  Maar al snel haalde ALO ons in , maar het bleef wel gelijk.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag KZ Danaïden E1 - Dubbel Zes E1

  Het zat goed in de koppies!


  Zonovergoten is wat overdreven, maar met enige regelmaat scheen er een lekker zonnetje en je kan het minder treffen in oktober. Langs de lijn bij Danaïden was het goed toeven met een lekker bakkie koffie.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag KVS F3 - Dubbel Zes F1

  Op de vroege zaterdagmorgen moest de F1 weer een wedstrijd te spelen. Dit keer was het nog best wel koud, wat even wennen was, want afgelopen wedstrijden speelden wij telkens heerlijk in een zonnetje!

  Lees meer