Archieven

Archieven / 2016 / februari
 • Promotiewedstrijd Dubbel Zes 1

  Match day 6 maart! Ondanks al het blessureleed het afgelopen seizoen, heeft Dubbel Zes 1 samen met alle geweldige invallers/reserves toch de eerste plaats weten te bemachtigen. Aankomende zondag kunnen zij al kampioen worden en daarmee promoveren naar de tweede klasse. 

  Lees meer

 • Maarten Kuif in de Ziggo Dome?

  Soms is er een verhaal dat moet worden verteld. Gewoon omdat het een bijzonder verhaal is. Dit verhaal gaat over Maarten die eind vorig seizoen besloot zich meer te richten op het als (assistent-) scheidsrechter begeleiden van wedstrijden en hoe ineens een optreden op de grote finaledag in het Ziggo Dome dichtbij komt.

  Lees meer

 • Uitgangspositie Dubbel Zes verbetert zonder te spelen

  In de strijd om het kampioenschap zijn de kansen van Dubbel Zes afgelopen weekend gestegen, zonder dat de ploeg zelf in actie kwam. In de poule van DZ1 stonden afgelopen zondag slechts twee wedstrijden op het programma. De wedstrijd tussen OKV en Crescendo was voor Dubbel Zes van belang.

  Lees meer

 • Definitieve Poule-indeling 2e helft Veld

  Het einde van het zaalseizoen is al weer in zicht, en dat betekent dat de korfbalbond druk bezig is met de voorbereidingen op het komende veldseizoen. Vandaag zijn de definitieve poule-indelingen bekend gemaakt. Deze zijn hier te vinden. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Conventus 2 - Dubbel Zes 3

  In de tweede helft begonnen Mart, Arthur, Yessica en Sandra in de aanval en Maarten, Edwin, Robin en Jamey in de verdediging. Een 6-1 achterstand moest even rechtgezet worden.

  Lees meer

 • Promo Kampioenswedstrijd en geef je op voor de bus

  Zondag 6 maart kan ons vlaggeschip het kampioenschap in de derde klasse binnenslepen en daarmee promotie naar de tweede klasse afdwingen. In de aanloop naar deze wedstrijd heeft Richard een mooi promofilmpje gemaakt. Ook kan je je via deze pagina opgeven om mee met de bus te gaan.

  Lees meer

 • Dubbel Zes wint en maakt zich op voor het kampioenschap

  Slechts 15 minuten was het een echte wedstrijd, daarna nam Dubbel Zes afstand en stuurde het DKV Victoria puntloos naar huis. Al vroeg in de wedstrijd namen de Hagenezen een 2-0 voorsprong, echter DKV Victoria liet direct zien dat zij niet naar Den Haag waren gekomen om er een Haags feestje van te maken.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 1 - DKV/Victoria 1

  Dit weekend stond de wedstrijd tegen DKV Victoria op het programma. In de uitwedstrijd keek Dubbel Zes tegen een behoorlijke achterstand aan , maar wist dit in tweede helft om te zetten in een 15-17 winst.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Excelsior F1 - Dubbel Zes F1

  Afgelopen zaterdag had Dubbel Zes F1 alweer de laatste zaalwedstrijd. Vorige keer hadden we 16-20 van Excelsior verloren dus er was zeker kans om te winnen! Ook waren we weer compleet, Esmée was er na een paar weken weer bij want zij is inmiddels de trotse zus van Polly!

  Lees meer

 • Dubbel Zes beslist wedstrijd al in eerste helft

  Met Cynthia Grotens nog steeds in de basis voor de geblesseerde Milou Heeren, was het Dubbel Zes dat van meet af aan het initiatief nam. Met in totaal 10 doelpunten waren het diezelfde Grotens en Dyon Verduyn Lunel die het leeuwendeel van de doelpunten voor hun rekening namen.

  Lees meer

 • Na donderdag afschrijven? Bellen!

  We hopen natuurlijk dat je altijd bij jouw wedstrijden aanwezig bent, maar het kan altijd een keertje voorkomen dat je een keer geen wedstrijd kan spelen, maar kom je hier pas op vrijdag of zaterdag achter dan is het belangrijk dat je belt in plaats van mailt.

  Lees meer

 • Vraagjes van de Jubileumcommissie

  Graag willen wij weten of er binnen onze vereniging iemand is die goed met de naaimachine overweg kan. Zo ja, zou je ons dan kunnen helpen met de versiering tijdens het jubileum?


  En we kunnen nog meer hulp gebruiken.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 - Fortuna F2

  Deze wedstrijd begon met een iets andere opstelling dan normaal. Esmee kon er niet bij zijn omdat het nog steeds een spannende boel bij haar thuis is (ze krijgt een zusje!). Sebastian en Sarah waren er helaas ook niet bij want Sebastian moest zwemmen en Sarah ging carnavallen!

  Lees meer

 • Veel nieuwe informatie op de jubileumsite

  Het programma voor de viering van ons 50 jarig jubileum begint steeds meer vorm te krijgen. Vandaag hebben wij de jeugdactiviteiten bekend gemaakt. Op zaterdag 30 april zullen we met alle jeugdleden van de E t/m de A de feestelijke dag starten met een super gave, spannende activiteit.

  Lees meer

 • Dubbel Zes is een Erkend Leerbedrijf dankzij Ed Olvers

  Misschien is het nog niet zo goed onder de aandacht gebracht, maar Dubbel Zes is al sinds augustus 2015 een erkend leerbedrijf. Stagiaires van ROC Mondriaan, dit schooljaar zijn dit Bo Buermans  en (onze) Saul van Santvoord, maken hier graag gebruik van. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag ONDO F1 - Dubbel Zes F1

  Na de training van de dag ervoor waren we scherp voor de wedstrijd tegen ONDO. Esmée was er vandaag niet bij want bij haar thuis is het een spannende boel, zij krijgt er een zusje bij binnenkort.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Die Haghe F1 - Dubbel Zes F1

  Afgelopen zaterdag speelde de F1 tegen Die Haghe F1. Van tevoren wisten we al dat dit een lastige wedstrijd zou worden maar na de goede training op vrijdag waren we er klaar voor!

  Lees meer