Archieven

Archieven / 2016 / juli
 • 27 augustus Futuratoernooi voor alle Jeugdteams

  Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen doen wij op zaterdag 27 augustus met alle jeugdteams mee aan het Futuratoernooi. Tijdens dit toernooi, dat op ons eigen stokroosveld wordt gespeeld, spelen alle teams enkele korte wedstrijdjes. Zet deze dag dus alvast in je agenda!

  Lees meer

 • Groepsfoto Zomerkamp

  Na alle 'gewone' foto's gisteren en vanmorgen al online te hebben gezet, hebben we nu ook de officiele groepsfoto bijgesneden en voorzien van de tekst 'Dubbel Zes Zomerkamp 2016'. Wij laten deze foto binnenkort voor alle kampgangers afdrukken.

  Lees meer

 • Foto's en Filmpjes Dubbel Zes Zomerkamp online

  Het zomerkamp was ook dit jaar weer voor alle kinderen en leiding een enorm leuke week. Af en toe wat regen, maar dat heeft de pret absoluut niet mogen drukken. Dat blijkt ook wel uit de eerste 586 foto's en filmpjes die als eerst online stonden. De 207 foto's van Thommy's camera zijn nu ook toegevoegd.

  Lees meer

 • Alle foto's weer beschikbaar via menu

  Een aantal van jullie heeft het denken we wel gemerkt, maar door een wijziging in de manier waarop Google haar fotodienst aanbiedt, waren de foto's van Dubbel Zes niet meer via het menu te bekijken. Dit probleem is vanaf vandaag opgelost en alle foto's vanaf 2011 zijn weer te vinden.

  Lees meer