Archieven

Archieven / 2017 / januari
 • Dubbel Zes moet meerdere erkennen in Swift

  Afgelopen zondag speelde Dubbel Zes thuis tegen Swift. Eerder werd in Amsterdam met 23-15 verloren dus de Haagsche equipe was dan ook gebrand op revanche. Coach Wouter Zoutendijk moest de ploeg noodgedwongen op diverse plaatsen wijzigen en dat was duidelijk te zien tijdens de wedstrijd.

  Lees meer

 • Overeenkomst Dubbel Zes en M&O Fysiotherapie

  Begin deze maand heeft Dubbel Zes een overeenkomst met fysiotherapiepraktijk M&O getekend. In de overeenkomst is bepaald op welke vlakken de komende 2 jaar wordt samengewerkt. Wat houdt deze overeenkomst in? Het bestaat uit grofweg vier delen.

  Lees meer

 • Piet al jarenlang de drijvende kracht in de Zeshoek!

  Het houdt niet op met de verbeteringen die worden doorgevoerd in onze gezellige kantine, de Zeshoek. Gezonde hapjes, een mooi scherm met beelden voor sponsors, nieuw meubilair en nu als klap op de vuurpijl...

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes C2 - Crescendo C1

  Afgelopen zaterdag speelden wij thuis tegen Crescendo. Nadat we 7 wedstrijden achter elkaar gewonnen hadden hebben wij deze keer helaas gelijk gespeeld.
  We stonden in de 1e minuut gelijk 0-1 achter maar voor de rust kwamen we terug tot 3-2

  Lees meer

 • Dubbel Zes: β€œVan handhaven naar mogelijke kampioenskandidaat?!”

  Dat de ploeg van Wouter Zoutendijk lekker bezig is moge duidelijk zijn! Maar wie van tevoren had gezegd dat ADOS voor Dubbel Zes een vier-punten-wedstrijd zou zijn, dat was voor menigeen ondenkbaar. Nadat de eerste wedstrijd thuis al verrassend werd gewonnen, werd ADOS ook ditmaal aan de zegekar gebonden (13-16).

  Lees meer

 • Foto's Clinic Mady Tims

  Gisteren heeft korfbaltopper Mady Tims twee clinics gegeven. Eerst aan de B1, C1 en C2 en daarna aan de selectie. Het was een leerzame, maar vooral erg leuke avond. Tijdens de clinics zijn er een aantal foto's gemaakt die je hier kan bekijken.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E1 - Futura E1

  Vandaag speelde we aan de Gaslaan tegen onze naaste buren Futura. Dubbelzes begint enthousiast met Ruben, Sebas, Daila en Sarah aan het 1e kwart. Met een goed opgezette aanval en tussendoor nog een vetertje van Sarah scoort zij bijna de 1-0 voor Dubbelzes.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 – TOP F3

  Wat waren jullie goed!!!! Afgelopen zaterdag is de beste wedstrijd tot nu toe gespeeld door onze kanjers Tamara, Maik, Kilian, Linde, Robynn en Xavier. Wie er niet bij was, heeft echt wat gemist hoor. Gelukkig waren er veel mensen bij, want de tribune was weer lekker gevuld.

  Lees meer

 • Promovendus Dubbel Zes "stunt" tegen koploper DKC

  De meningen achteraf waren zeer uiteenlopend na de winst op koploper DKC. Terecht of onterecht, op basis van inzet en een sterke 2e helft kon er na afloop een klein feestje gebouwd worden. Waar in de eerste wedstrijd nog kansloos werd verloren van de Delftse formatie, was het dit maal een gelijk opgaande strijd.

  Lees meer

 • Mady Tims geeft Clinics bij Dubbel Zes

  Op maandagavond 23 januari geeft Mady Tims, volgens velen de beste korfbalster aller tijden, twee clinics bij Dubbel Zes. Eerst voor de spelers van de B en C en daarna krijgt de selectie de gelegenheid om te leren van de 60-voudig international.

  Lees meer

 • Haperende doelpuntenmachine nekt Dubbel Zes nét niet

  Met Steven de Leijster weer in de basis, speelde Dubbel Zes haar eerste uitwedstrijd van dit jaar tegen OKV. Ondanks het speloverwicht wisten de Hagenezen dit niet om te zetten in doelpunten. Toch nam de ploeg van Wouter Zoutendijk terecht 2 punten mee naar Den Haag.

  Lees meer

 • Weersvoorspellingen zaterdag 7 januari

  De weersvoorspellingen voor morgenochtend voorspellen een koude nacht waarin ijzel kan ontstaan. Dit heeft mogelijk gevolgen voor het reizen naar de (uit)wedstrijden. Op dit moment gaan alle wedstrijden nog wel door. Morgenochtend wordt er per team opnieuw gekeken of er gereisd kan worden.

  Lees meer

 • Aankondiging Contributieafschrijving

  Eind januari zal de tweede termijn van de contributie van je rekening worden afgeschreven. De leden die geen incassomachtiging hebben afgeven zullen een bericht krijgen over de te betalen contributie. Voor hen wordt de contributie verhoogd met € 5,- administratiekosten.

  Lees meer