Archieven

Archieven / 2017 / mei
 • Dubbel Zes 3 bedankt Fatima

  Misschien heb je het al eerder gelezen in bijvoorbeeld wedstrijdverslagen van het 3e, maar Fatima uit de B1 heeft het hele seizoen meegespeeld met de wedstrijden van Dubbel Zes 3!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Futura F2 - Dubbel Zes F1

  Afgelopen zaterdag speelde de F1 hun laatste veldwedstrijd tegen de buren Futura. Het zou de kampioenswedstrijd worden omdat ze daarna hun welverdiende medaille zouden krijgen. Alle kids waren aanwezig en hadden er veel zin in. 

  Lees meer

 • Laatste trainingen en voorbereiding Beachkorfbal

  Na het komende weekend is de korfbalcompetitie al weer ten einde, maar gelukkig is het seizoen nog niet voorbij. Wel zullen deze week de laatste reguliere trainingen plaatsvinden. Vanaf volgende week gaan wij met alle jeugd leren Beachkorfballen.

  Lees meer

 • Ideeëndag 17 juni 2017

  Help Dubbel Zes aan ideeën – een makkelijke en leuke manier om aan je vereniging bij te dragen – schrijf je nu in ……

  Lees meer

 • Kampioenen!

  Gedurende het seizoen zijn er een aantal teams kampioen geworden, de C2 heeft in de zaal het kampioenschap al binnen weten te slepen en de F1 en B1 mogen zich sinds vorige week ook al kampioen noemen. Daarnaast zijn zowel de C1 als de C2 nog volop in de race voor het kampioenschap, 

  Lees meer

 • Vriendjes- en vriendinnetjesweek

  In de week  van 19 mei t/m 26 mei organiseert Dubbel Zes de vriendjes en vriendinnetjesweek. Een speciale kans om je vriendje of vriendinnetje (of andere relatie) mee te nemen naar de training. Beloning: een vet Dubbel Zes armbandje!

  Lees meer

 • Dubbel Zes zoekt een trainer voor het Tweede

  Dubbel Zes is voor het seizoen 2017/2018 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor het 2e team. Om deze vacature te kunnen vervullen hebben wij een advertentie geplaatst op de KNKV website. Ken jij iemand die het tweede mogelijk zou willen trainen/coachen wijs diegene dan op deze advertentie.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Phoenix 5 - Dubbel Zes 3

  Voor het 3e was het afgelopen zondag tijd voor wedstrijd nummer 4 tegen Phoenix 5. Er werd al 3x verloren van deze tegenstander dit seizoen, zouden we dit keer wel kunnen winnen?

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 - Phoenix F2

  Alweer de een-na-laatste wedstrijd van dit seizoen stond afgelopen zaterdag op het programma voor de F1. Tegenstander was Phoenix F4, waar we uit maar met één puntje verschil wonnen.

  Lees meer

 • Dubbel Zes en Futura halen gezamenlijk geld op voor KiKa

  Afgelopen zaterdag hebben Dubbel Zes en Futura gezamenlijk de KiKa-dag georganiseerd. Dat hebben we gedaan door Martin van team Lola te sponsoren. Martin neemt met zijn team deel aan het fietsevenement Giro di KiKa dat eind juni in 6 dagen door het Italiaanse hooggebergte wordt verreden. 

  Lees meer

 • Varkentjes wassen met twee weken verlengd

  De afgelopen zes weken stonden officieel in het teken van het Varkentjes Wassen. De eerlijkheid gebiedt echter te zeggen dat wij hier de laatste weken zelf onvoldoende aandacht aan hebben geschonken. Toch is het geld belangrijk, dus gaan we nog twee weekjes door.

  Lees meer

 • Wie o wie wordt schutter van het jaar 2017?

  Op Hemelvaartsdag (25 mei) is het weer tijd voor het jaarlijkse schutterstoernooi! Zowel ouderen als kinderen gaan weer strijden voor de felbegeerde titel! Inschrijven voor het toernooi kan bij de inschrijflijst in de kantine. De kosten voor volwassenen zijn 2 euro en voor de kinderen is het 1,50.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes F1 - Vriendenschaar F2

  Afgelopen zaterdag speelde de F1 een belangrijke wedstrijd, want bij winst zou de F1 al kampioen zijn! Nu vragen vast een hoop mensen zich af waarom ze nergens hebben gelezen dat de F1 hun kampioenswedstrijd speelde. Nou, zelfs de kids van de F1 wisten niet dat ze hun kampioenswedstrijd speelden!

  Lees meer

 • Foto's Schoolkorfbaltoernooi

  Afgelopen woensdagmiddag stond het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3/4 en 5/6 op het programma. In maar liefst 42 wedstrijdjes werd er door zo'n 170 kinderen de hele middag gekorfbald. Het weer werkte erg goed mee en de sfeer was fantastisch. 

  Lees meer

 • Giga Peuterdag groot succes

  Afgelopen woensdagochtend organiseerde de PR-commissie een enorm leuke ochtend voor een heel aantal jonge kinderen, die nog nooit eerder bij Dubbel Zes zijn geweest. Samen met een heel aantal vrijwilligers werden er een heleboel spelletjes gespeeld. Bekijk ook de foto's.

  Lees meer

 • DZ verlengt samenwerking met Wouter Zoutendijk en mikt op promotie.

  Halverwege het zaalseizoen was al duidelijk dat het Eerste van Dubbel Zes onder leiding van Wouter Zoutendijk, de nieuwe trainer/coach, veel progressie heeft gemaakt. Daarom was de beslissing om de samenwerking te verlengen zowel voor Wouter als voor de technische commissie snel genomen.

  Lees meer

 • Dubbel Zes en Futura steunen KiKa

  Dubbel Zes is een maatschappelijk betrokken sportvereniging. Wij organiseren onder meer wekelijks laagdrempelige sportactiviteiten via KombiFit en jaarlijks ontvangen we De Vrijbuiters voor korfbaltrainingen en-toernooitje.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Vriendenschaar F2 - Dubbel Zes F1

  Afgelopen zaterdag stond alweer de derde wedstrijd op het veld op het programma voor de F1. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want tegenstander Vriendenschaar had alle voorgaande wedstrijden ook gewonnen.

  Lees meer

 • Instructie gebruik nieuwe grondpotten en opzetstukken

  De afgelopen tijd is het weer veel voorgekomen dat de palen vast bleven zitten in de grondpotten van ons kunstgrasveld. Om die reden heeft de gemeente nieuwe grondpotten geplaatst die alleen nog maar gebruijkt mogen worden met behulp van de nieuwe opzetstukken.

  Lees meer