Archieven

Archieven / 2017 / juni
 • Lever vrijdag of zaterdag je varkentjesboekje in

  Wanneer jij nog een boekje van het varkentjes wassen thuis hebt liggen, breng deze dan op vrijdag of zaterdagochtend even langs bij Dubbel Zes. Maarten is zowel vrijdagavond als maandagochtend aanwezig om de boekjes en het bijbehorende geld in ontvangst te nemen.

  Lees meer

 • Poelier Ronald Vogels sponsort zomerkamp-shirts

  Al geruime tijd hangt er een reclamebord van poelier Ronald Vogels langs ons kunstgrasveld. Met deze sponsorovereenkomst steunt Vogels onze mooie vereniging. Daarbij heeft de lekkerste poelier van Den Haag en omstreken toegezegd om dit jaar de kampshirts voor de kinderen te sponsoren.

  Lees meer

 • Grote Schoonmaakdag - 8 juli

  Elke week zijn er mensen hard bezig om de kantine netjes en schoon te houden. Toch moet er 1 keer per jaar nog een grote schoonmaak gedaan worden om in alle hoeken en gaten te komen. 

  Lees meer

 • Belangrijke data na de vakantie

  Nog een paar weekjes en dan staat de zomervakantie al weer voor de deur. Voor een aantal kinderen betekent dat allereerst een weekje zomerkamp, maar voor iedereen geldt dat je het vijf of zes weekjes zonder Dubbel Zes moet doen. Zet daarom deze data na de vakantie vast in de agenda:

  Lees meer

 • Inleveren boekjes Varkentjes Wassen

  Als jij nog een boekje thuis hebt liggen voor het varkentjes wassen, lever deze dan komende vrijdag in bij Maarten. Maarten is komende vrijdag aanwezig om de boekjes en het geld voor de gekraste varkentjes in ontvangst te nemen. De volgende mensen hebben nog boekjes thuis liggen:

  Lees meer

 • Bijeenkomst Jeugdtrainers afgelopen seizoen

  Komende zaterdag organiseert de JTC een middag om alle jeugdtrainers van het afgelopen zeizoen te bedanken. Onze jeugdtrainers steken wekelijks een heel aantal uren van hun eigen tijd in de vereniging, zodat de jeugd bij Dubbel Zes kan korfballen.

  Lees meer

 • Vrijdag alle trainingen van 18.00 - 19.00 uur

  Komende vrijdag staat de jaarlijkse barbecue ter afsluiting van de vrijdagavondmaaltijden weer op het programma. Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd kan aanschuiven, trainen alle ploegen komende vrijdag van 18.00 - 19.00 uur.

  Lees meer

 • Vacatures jeugdtrainers snel ingevuld, maar nog wel op zoek...

  Afgelopen weekend zijn de nieuwe teamindelingen gepubliceerd. Helaas stonden hier nog een aantal vacatures in voor wat betreft de jeugdtrainers. Wij zijn dus heel erg blij nu al te kunnen melden dat deze vacatures inmiddels zijn vervuld. Het team van jeugdtrainers is dus bijna compleet!

  Lees meer

 • Teamindeling Jeugdploegen 2017-2018

  Hieronder vind je de ploegindeling van de jeugdploegen voor het seizoen 2017 - 2018. De JTC heeft haar uiterste best gedaan om iedereen in te delen in een ploeg waarin hij of zij het best tot zijn/haar recht komt. Zowel korfbaltechnisch als sociaal gezien.

  Lees meer

 • Alle beetjes (Air Miles) helpen

  Wat zijn wij blij dat er al 12 gratis kaartjes voor de Efteling binnen zijn, bedankt! Ook op het kamp Air Miles account komen nog steeds punten binnen, hiermee kunnen we al bijna twee extra kaarten kopen. 

  Lees meer

 • (Aanstaande vrijdag) Opgeven Beachkorfbal

  Op zaterdag 24 juni wordt er bij Lindobeach, naast de sporthal Houtrust, een beachkorfbaltoernooi gehouden. Beachkorfbal is erg leuk en jij kan meedoen als je wilt. Een beachkorfbalteam bestaat uit minimaal 2 jongens en 2 meiden, maar beachkorfballen is zwaar, dus wij adviseren om minimaal 3-om-3 te spelen. 

  Lees meer

 • Familiedag 2017 - Geef je nu op!

  Komen jullie allemaal aanstaande zaterdag naar het Stokroosveld? De jaarlijkse familiedag vindt dan plaats! Vanaf 9:45 staan de springkussens voor jullie klaar en zullen er allemaal doordraaispelletjes worden gespeeld. Alle kinderen zijn welkom om hieraan mee te doen. 

  Lees meer