Archieven

Archieven / 2017 / juli
 • Spelregelwijzigingen komend seizoen

  Voor het nieuwe seizoen zal het KNKV enkele spelregelwijzigingen doorvoeren. Zo worden bijvoorbeeld de klassen die in de zaal met schotklok spelen uitgebreid en wordt het experiment met twee coaches in de Korfbal League voortgezet. Maar ook voor Dubbel Zes teams zullen er dingen wijzigen.

  Lees meer

 • 20% korting op alle Hummel kleding bij Free Kick Sport

  Ben jij toe aan een nieuw trainingspak? Of wil je binnenkort nog wat andere sportkleding kopen? Ga dan eerst langs bij onze vaste kledingleverancier Free Kick Sport, want zij geven je deze hele zomer 20% korting op alle kleding van Hummel. Bestellen doe je via Monique.

  Lees meer

 • Kantine weer goed uitgesopt

  Op zaterdag 8 juli jl. heeft de kantine, direct na het uitzwaaien van de kinderen naar zomerkamp, weer een flinke schoonmaakbeurt gehad. Een groep enthousiastelingen hebben alles aangepakt. Alles is van zijn plek gehaald en goed uitgesopt. 

  Lees meer

 • Het was weer een leuke week lalalalalaaaa (en de foto's!)

  Zaterdag 8 juli was het weer zo ver. De leukste week van het jaar was aangebroken: Dubbel Zes Zomerkamp! De bus vertrok met 31 kinderen. Later in de week reisden ook Elena, Daila en Leonore af naar Loon op Zand. - Je vind hier ook een link naar alle foto's!

  Lees meer

 • Dit veldseizoen mogelijk de laatste nieuwsbrieven

  Na de afgelopen drie seizoenen 128 nieuwsbrieven verstuurd te hebben, heeft Maarten besloten te stoppen met het maken van de nieuwsbrief. Op dit moment hebben we nog geen kandidaten gevonden om dit van hem over te nemen. We zijn op zoek naar 4 of 5 personen, zodat je maar eens in de maand aan de beurt bent.

  Lees meer

 • Volg het Zomerkamp via Facebook en Twitter

  Net als de afgelopen jaren is het Zomerkamp weer te volgen via Facebook en Twitter. Tijdens de week proberen we een aantal keer per dag leuke foto's en filmpjes van onze belevenissen online te zetten. Ook willen we weer Live! Volg de DZ-Facebookpagina om niks te missen.

  Lees meer