Archieven

Archieven / 2017 / augustus
 • schoonmaakrooster Kleedkamers

  Tijdens het komende veldseizoen moeten ook de kleedkamers weer wekelijks schoongemaakt worden. Dit wordt gedaan door de senioren- en juniorenteams. Op deze pagina vind je een overzicht. Bekijk hier wanneer jij de kleedkamers met je team moet schoonmaken.

  Lees meer

 • Scheidsrechtersaanwijzingen

  Vandaag hebben wij de scheidsrechters voor de eerste twee weekenden aangewezen. Nina B, Jordy, Maarten, Dyon, Daan en Steven fluiten tijdens het eerste speelweekend een wedstrijdje, en Niek, Carlos, Michael en Thijs het tweede weekend. De overige aanwijzingen volgen zo spoedig mogelijk.

  Lees meer

 • KNKV verplicht het spelregelbewijs voor Senioren/Junioren/Aspiranten

  Het KNKV biedt haar leden al een aantal jaar de mogelijkheid om via de website korfbalmasterz.nl de spelregels te leren en je spelregelbewijs te halen. De komende jaren wordt dit spelregelbewijs een verplichting om te mogen spelen. Geen spelregelbewijs betekent dus niet korfballen.

  Lees meer

 • Uitnodiging Kangoeroe Klup

  Op zaterdag 26 augustus gaat de Kangoeroe Klup bij Dubbel Zes weer van Start. Onder leiding van Jeroen en onze nieuwe kangoeroetrainster Nina wordt er vanaf dit weekend weer iedere zaterdag getraind door onze jongste jeugd van tussen de 3 en 6 jaar.

  Lees meer

 • Nieuwe KNKV wedstrijdzaken app

  Vandaag heeft het KNKV een nieuwe app uitgebracht om alle wedstrijdzaken af te handelen. Deze app heb je nodig om als coach of scheidsrechter het wedstrijdformulier in orde te maken, maar ook voor spelers en ouders is het een handige app om snel de uitslagen en standen te bekijken.

  Lees meer

 • Oktoberfest op 23 september

  Guten Tag Freunde und Freundinnen, onze oosterburen hebben al jarenlang een mooi feest genaamd Oktoberfest. Dit jaar hebben wel besloten om dit feestje ook eens op Dubbel Zes te gaan vieren. 23 september zal er in de kantine dus een groots feest zijn met bratwurst, humpen und spielen! 

  Lees meer

 • Nog meer spelregelwijzigingen

  Enige tijd geleden wisten we je al te vertellen dat er voor komend seizoen weer enkele regels en regelementen zijn doorgevoerd. Zo mag er in de wedstrijdsport nu 8 keer gewisseld worden. Op de vergadering van 21 augustus heeft het bondsbestuur echter besloten tot nog meer wijzigingen.

  Lees meer

 • Voorlopig geen sterke drank en beheerdersvergadering

  Omdat na een controle van de gemeente is gebleken dat wij wel een horecavergunning, maar geen bijbehorende ontheffing hebben, mag er tijdelijk geen sterke drank meer geschonken worden. Daarnaast is er in september een beheerdersvergadering.

  Lees meer

 • Aanwijzingen scheidsrechters en Korfbal Masterz

  Komend veldseizoen moeten er weer 30 thuiswedstrijden gefloten worden. Voor het fluiten van deze wedstrijden zullen we ook dit seizoen weer gebruik maken van de leden van de selectie. Nieuw dit jaar is dat ook de junioren aangewezen gaan worden. Ook komt er weer een nieuwe ronde Korfbalmasterz.

  Lees meer

 • Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering

  Zoals u wellicht in eerdere berichtgeving heeft gelezen, vindt op 23 augustus de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JALV) plaats. We hopen dat er die dag zoveel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn. Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit om op de 23e aan te schuiven.

  Lees meer

 • Giga Kangoeroedag bij Dubbel Zes

  Op woensdag 6 september 2017 houdt Dubbel Zes voor de eerste keer een Giga Kangoeroedag. Dit wordt gedaan in samenwerking met Basisschool CMS. We hebben die ochtend alle kinderen van groep 1 en 2, in totaal ca. 75, op ons mooie complex uitgenodigd.

  Lees meer

 • Wedstrijdprogramma gepubliceerd

  Afgelopen weekend heeft het KNKV het definitieve wedstrijdprogramma voor het komende veldseizoen gepubliceerd. Pak de agenda erbij en zet jouw wedstrijden of die van je kind vast in de agenda. De eerste wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 2 september.

  Lees meer

 • Eerste Jeugdtraining en het Futuratoernooi

  Nog tweeënenhalve week en dan is de zomervakantie al weer voorbij. Heel vervelend natuurlijk, want je moet weer naar school, maar het betekent ook dat de trainingen weer gaan beginnen en dat je al je Dubbel Zes vriendjes en vriendinnetje weer ziet.

  Lees meer

 • Voorbereiding Selectie

  Op donderdag 10 augustus begint de selectie al weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van Wouter Zoutendijk wordt er daarna steeds op dinsdag en donderdag getraind. Ook staan er Oefenwedstrijden voor de selectie gepland. Hier een overzicht.

  Lees meer