Archieven

Archieven / 2017 / september
 • Welkom bij Dubbel Zes

  De afgelopen 2 maanden heeft Dubbel Zes een hoop nieuwe leden mogen verwelkomen. Ly, Aidan, Ruben, Anouk en Fayen welkom bij de club! We wensen jullie veel sportplezier en gezelligheid!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel zes D2 - LYNX D1

  Vandaag speelde onze D2 thuis tegen LYNX D1. Werd de wedstrijd vorige week tegen dezelfde tegenstander nog afgezegd vanwege een overvloed aan regen en een ondergelopen veld, vandaag speelde we thuis op een droog veld, bij een heerlijk zonnetje en 20 graden.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Phoenix E4 – Dubbel Zes E2

  Het was alweer tijd voor wedstrijd nummer vier voor de E2. Linde en Aidan waren er dit keer niet bij, maar Kilian, Maik, Ruben, Robynn en Anouk waren er weer klaar voor. Iets later dan gepland, begon de wedstrijd. Na het gelijkspel van vorige week, was zelfs winst misschien mogelijk!

  Lees meer

 • Dubbel Zes 1 en D1 loten WION in Zuid-Holland Korfbal Cup

  Gisteravond is in het Politiebureau Veilingweg in Rotterdam de loting verricht voor de eerste ronde van de 8e editie van de Zuid Holland Korfbal Cup. De Zuid-Holland Korfbal Cup is een bekertoernooi waarin de deelnemende verenigingen zullen spelen met hun D1 en het eerste team.

  Lees meer

 • Aanstaande zaterdag oktoberfest

  Guten Tag Freunde und Freundinnen, wieder eine Kommunikation. Aankomende zaterdag is het zo ver, oktoberfest in de DZ kantine. Het begint om 20.00. Als je nog geen oppas hebt regel dat dan snel! Vrienden en familie zijn uiteraard ook van harte welkom.

  Lees meer

 • Futurafeest: Creatures of the Night (18+)

  Op zaterdag 14 oktober organiseert onze buurvereniging Futura een feestje waarvoor ook alle Dubbel Zessers (18+) zijn uitgenodigd. Het feest begint om 21.00 uur en thema is Creatures of the Night. Zorg dat je er Enger uit ziet dan een leeg glas bier! De entree is gratis, alleen zonder ID kom je niet binnen.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes C2 - HKV/Ons Eibernest C2

  Onze wedstrijd afgelopen weekend was heel vroeg. We speelden wel thuis dus dat was een voordeel. Om 8:30 moesten we verzamelen bij de zeshoek en om 9:00 moesten we spelen. Het regende keihard en de bal was glad en en het kunstgras ook.

  Lees meer

 • Wedstrijdverlsag Dubbel Zes E2 - Phoenix E4

  Ohhh wat was het spannend bij de E2 afgelopen zaterdag! Met twee wedstrijden nipt verloren, werd het nu wel tijd voor het eerste punt en dit is gelukt. Met een uitslag van 1-1 is er weinig gescoord, maar wat een kansen hadden we en wat is er goed verdedigd!

  Lees meer

 • Korfballers Dubbel Zes winnen met “ratatouille” opstelling

  Wederom moest coach Wouter Zoutendijk creatief zijn met zijn opstelling en speelwijze. Ditmaal met succes! Voor de neutrale toeschouwer een leuke wedstrijd om te zien met veel strijd. Het 16 jarige talent Fatima Rehman maakte haar debuut en speelde een prima wedstrijd. Dubbel zes versloeg De Vinken (13-10).

  Lees meer

 • Beachkorfbal voor D-, C-, B-teams tijdens Haagse Korfbaldagen

  Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt er een waanzinnig beachkorfbal toernooi georganiseerd in het spiksplinternieuwe sportcampus in het Zuiderpark Den Haag. Naast de jaarlijkse populaire Haagse Korfbal dagen is er speciaal voor jullie een beachkorfbaltoernooi georganiseerd voor de D- t/m de B-jeugd.

  Lees meer

 • Contributieafschrijving

  Eind september zal de eerste termijn van de contributie van je rekening worden afgeschreven. De leden die geen incassomachtiging hebben afgeven zullen een bericht krijgen over de te betalen contributie. Voor hen wordt de contributie verhoogd met € 5,- administratiekosten.

  Lees meer

 • Natte zaterdag voorspeld

  Waar we vorig jaar een heerlijke nazomer hadden, is het dit jaar alweer enige tijd alweer flink herfstig. Hebben regen en wind invloed op trainingen en wedstrijden? Nee, trainingen en wedstrijden gaan altijd door. Alleen bij onweer stuurt de trainer en/of scheidsrechter de spelers van het veld en naar binnen.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag KZ Danaïden D3 - Dubbel Zes D2

  Waar Dubbel zes D2 vorige week de wedstrijd won met een monsterscore werd al snel duidelijk dat in de wedstrijd tegen KZ Danaïden onze spelers flink aan de bak moesten. In het eerste kwart van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat deze wedstrijd alles zou hebben wat korfbal zo leuk maakt.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E2 - Weidevogels E4

  Afgelopen weekend was het tijd voor de tweede competitiewedstrijd van de E2. Het was een wedstrijd waar maar heel weinig gescoord werd. Er is maar één doelpunt gevallen en helaas niet aan onze kant.

  Lees meer

 • Dubbel Zes vergeet de bal erin te pleuren tegen Madjoe

  De korfballers van Dubbel Zes kennen een moeizame start van de competitie op zowel het personele- als het prestatieve vlak. Zo was Wendy Hazebroek afwezig en moesten Sandra Rinck en Thijs Brill afgelopen week afhaken vanwege blessures. Voor hen in de plaats speelden Amande de Groot, Marit Toet en Jordy Verduyn Lunel.

  Lees meer

 • Kleuters basisschool CMS uitgenodigd bij Kangoeroe Klup

  Op woensdag 6 september organiseerde Dubbel Zes haar eerste Giga Kangoeroedag. Ongeveer 75 kleuters van basisschool de CMS kwamen deze woensdagochtend naar het stokroosveld voor een ontzettend leuke sportdag. We zien deze kleuters zaterdag graag terug op onze kangoeroetraining.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes 4 - Refleks 5

  De eerste wedstrijd van het seizoen. Voordat wij konden beginnen was t nog een hoop geregel om compleet te staan. Gelukkig wilden Jamey en Elena (uit de C1) meedoen! Joshi als reserveheer.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes D2 - Tempo D4

  Zaterdagmorgen om 11:10 stonden er 8 spelertjes van Dubbelzes D2 klaar om aan de wedstrijd te beginnen, maar was onze tegenstander? Waar was Tempo? Na een kwartiertje kwamen er enkele kinderen van Tempo het Stokroosveld op wandelen.

  Lees meer

 • Valse start voor korfballers Dubbel Zes

  Zaterdagmiddag was het Dubbel Zes dat uit de startblokken schoot en zich simpel naar een 5-0 voorsprong speelde, toch was het Luno die er met beide punten vandoor ging. Een tactische wissel aan de kant van Luno en een falend Dubbel Zes bezorgde een valse start voor de Haagse formatie.

  Lees meer