Archieven

Archieven / 2018 / oktober
 • Pietenpost!!!

  Wat ik nou weer mee maakte. Ik liep van de week met mijn hond op het strand en kan mij ogen soms niet geloven, ongelooflijk wat zonde om al dat rondzwervende afval te zien. Het waait de zee in, vogels en vissen gaan er soms gewoon dood van.

  Lees meer

 • Dubbel Zes in actie tijdens de Haagse Korfbaldagen

  Aanstaande donderdag 1 november beginnen de Haagse Korfbaldagen. Dit fantastische korfbalevenement is een mooie Haagse traditie en duurt anderhalve week. Tijdens deze week komen Dubbel Zes 1, onze scheidsrechter Maarten en ook de Vrijbuiters namens Dubbel Zes in actie.

  Lees meer

 • Boek 100 jaar Haagse Korfbalhistorie

  Benieuwd naar meer dan 100 jaar korfbalhistorie in Den Haag? Op zaterdag 3 november wordt het 1e boek over de Haagse Korfbalhistorie gepresenteerd tijdens de Haagse Korfbaldagen in de Sportcampus Zuiderpark. Het boek kost 17,50 en is verkrijgbaar op nederlandsesportboekenclub.nl/shop. 

  Lees meer

 • Van de Voorzitter

  En voor je er erg in hebt, zit de najaarscompetitie er op. Alleen Dubbel Zes 1 en 2 hebben komend weekend nog een wedstrijd te gaan. Het eerste speelde afgelopen zaterdag op ons eigen Stokroosveld de kraker tegen directe concurrent Sperwers.

  Lees meer

 • De pubquiz komt er weer aan

  Het is bijna november, wat betekent dat de jaarlijkse pubquiz bij Dubbel Zes er weer aankomt! Vorig jaar was het ontzettend druk in de kantine met wel 15 teams. Het werd een hele gezellige avond waarbij team ‘’We too’’ de grote winnaar was. 

  Lees meer

 • Lampionnenoptocht voor de D, E, F en kangoeroetjes

  Op 9 november organiseert de Activiteitencommissie een lampionnentocht door de bloemenbuurt. Dit natuurlijk in het kader van Sint Maarten. Alle kinderen van de kangoeroes, F, E & D zijn uitgenodigd. Ouders zijn ook welkom om mee te lopen. 

  Lees meer

 • Dyon start deze week met Scheidsrechtersopleiding

  Goed nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie, want we kunnen melden dat Dyon deze week gaat beginnen aan zijn opleiding tot bondsscheidsrechter. Onder begeleiding van Maarten zal hij komend weekend zijn eerste wedstrijd buiten de deur gaan fluiten. 

  Lees meer

 • Toegangsweg Stokroosveld

  Let op! In de week van 22 t/m 26 oktober wordt er gewerkt aan de toegangsweg van het Stokroosveld. Mochten er in de avond geen rijplaten neergelegd zijn, is het mogelijk om het Stokroosveld te betreden via de andere ingang schuin tegenover aan de Stokroosstraat.

  Lees meer

 • Bedankt

  Wij willen alle kinderen bedanken voor hun inzet tijdens de sponsorloop van 7 oktober. Er is een heleboel geld opgehaald om leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren. Ook alle ouders, buren, tantes, ooms, vrienden en vriendinnen die de kids hebben gesponsord bij het lopen, bedankt! 

  Lees meer

 • Komend weekend moeten we er staan!

  Voor de spelers van Dubbel Zes 1 staat dit seizoen vooral in het teken van bouwen en het terugbrengen van het spelplezier. In tegenstelling tot andere jaren moet Dubbel Zes het dit seizoen doen met slechts 1 selectieteam. Desondanks doen de oranjehemden het goed en voeren zij op dit moment de ranglijst aan.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag KVS E5 - Dubbel Zes E1

  Wij waren iets te vroeg voor de verzameling voor de start, toen wij bij Cremerweg 2 aankwamen. Maar wat een prachtige, mooie herfst zaterdag om de laatste veldwedstrijd te spelen tegen KVS! Het zicht van het Westbroekpark in het achtergrond...

  Lees meer

 • Herdenkingsbijeenkomst Ronan van der Heijden

  Op dinsdag 16 oktober a.s. wordt er bij Madestein Restaurant en Events aan de Madepolderweg 100 in Den Haag een herdenkingsbijeenkomst naar aanleiding van het overlijden van oud-Dubbel Zesser Ronan van der Heijden gehouden. Vandaag hebben we deze kaart ontvangen.

  Lees meer

 • Videoverslag Achilles D2 - Dubbel Zes D1

  Afgelopen zaterdag speelde de D1 een hele belangrijke uitwedstrijd bij Achilles. Bij winst spelen ze komende zaterdag thuis hun kampioenswedstrijd tegen Futura. En dat is gelukt! Mark, de vader van Billy heeft van deze wedstrijd een heel leuk en mooi videoverslag gemaakt. Neem snel een kijkje.

  Lees meer

 • Dubbel Zes doet mee aan All together challenge

  Donderdag 11 oktober is Nationale Coming Out Dag. Om aandacht te vragen voor inclusiviteit en acceptatie van LHBT’ers in de sport doen Dubbel Zes en onze buurverenigingen Futura en WHC mee aan de All together challenge. Dit is een initiatief van het NOC*NSF en het KNKV één van de sportbonden die aan het initiatief deelneemt.

  Lees meer

 • Dubbel Zes E1 kampioen

  Afgelopen zaterdag was het dan zover: de kampioenswedstrijd van de E1! De E1 mocht na vier gewonnen wedstrijden opnieuw aantreden tegen VEO E3. Zij hadden alleen nog van ons verloren, dus dat het een lastigere wedstrijd kon worden dan de afgelopen wedstrijden was duidelijk.

  Lees meer

 • Overlijdensbericht Ronan van der Heijden

  Afgelopen vrijdag ontvingen wij het intens verdrietige bericht dat oud-lid van Dubbel Zes Ronan van der Heijden vrijdagochtend is overleden. Ronan was al enige tijd ziek. 

  Lees meer

 • Oproep werkgroep Teamindelingen

  Beste ouders/verzorgers, Wij merken als JTC zijnde dat het elk seizoen steeds moeilijker wordt om alle kinderen naar tevredenheid in te delen in de jeugdteams. Dit heeft verschillende oorzaken. 

  Lees meer

 • Oproep ouderbijeenkomst vrijdag 19 oktober

  Graag nodigen we jullie uit voor een ouder bijeenkomst op 19 oktober 2018 in de kantine. We zullen jullie een presentatie geven van 18.00 tot 18.30 uur waarna er nog even ruimte is om (indien gewenst) in gesprek te gaan met de JTC. 

  Lees meer

 • Terugblik veldseizoen Jeugdteams tot nu toe

  Na afgelopen weekend zitten we alweer over de helft van de veldcompetitie, dus is het de hoogste tijd om even terug te blikken op de eerste speelrondes en ook alvast een klein beetje vooruit te kijken naar wat de komende zaterdagen nog kan gaan gebeuren.

  Lees meer

 • Verslag van de Selectie

  Op dit moment hebben we de helft van de wedstrijden van het eerste deel van de veldcompetitie gespeeld, dus is het de hoogste tijd voor een tussenstand en een terugblik naar afgelopen wedstrijden.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag HKV/Ons Eibernest 6 - Dubbel Zes 3

  In de eerste minuut werd er gelijk gescoord Joshi schoot en hij ging raak de tegen partij had ook geschoten en ging ook raak het was toen 1-1, toen hadden we een strafworp voor Chantal en ging raak 1-2, kans 3 van Quentin helaas mis 

  Lees meer

 • De D1 (not) ready for Rijswijk?

  Afgelopen zaterdag reisde de D1 met veel ouders naar Rijswijk voor de vierde wedstrijd van de competitie. Na de overrompelende winstpartijen van onze doelpuntenmachine tegen Futura, Achilles en Refleks waren de verwachtingen hoog gespannen. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Die Haghe E3 - Dubbel Zes E1

  Nadat er vorige week dik gewonnen was van dit team en het volgens Ruben niet de belangrijkste wedstrijd was stonden Anouk, Linde, Linde W (E3) en Ruben gemotiveerd op de baan. Tijd om wederom een goede wedstrijd neer te zetten met twee coaches aan de lijn om de focus erin te houden.

  Lees meer