Archieven

Archieven / 2018 / februari
 • Definitieve Indeling Veldseizoen Voorjaar 2018

  Vandaag heeft het KNKV de definitieve indelingen voor het komende veldseizoen gepubliceerd. Dubbel Zes 1 en 2 spelen door in de doorlopende competitie van voor de zaal en alle andere ploegen zijn ingedeeld in een nieuwe poule. DZ1, DZ2 en de C1 zijn ingedeeld in de wedstrijdsport. De overige teams in de breedtesport.

  Lees meer

 • Nieuw Spelregelboekje

  Het spelregelboekje is weer actueel. In 2013 is het spelregelboekje voor het laatst verschenen zowel in een papieren als digitale versie. De spelregelwijzigingen die de IKF voor 2014, 2015 en 2017 waren wel medegedeeld, maar nog niet allemaal verwerkt in het spelregelboekje.

  Lees meer

 • Aangepaste trainingstijden Voorjaarsvakantie

  Rond en tijdens de voorjaarsvakantie zijn er een aantal dagen waarop er alleen door de selectie getraind wordt. Op deze pagina vind je een overzicht met alle dagen waarop er trainingen zullen uitvallen.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Lynx E1 - Dubbel Zes E2

  Vandaag speelt DZ E2 weer eens uit, het is al weer de een na laatste wedstrijd van het zaalseizoen. Ditmaal zijn we in Leidschenveen en spelen we tegen Lynx E1. Dit team staat in de poule wat hoger dan Dubbel Zes dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E2 - Achilles E3

  Na de vorige twee weken goed meegespeeld te hebben tegen een potentiële kampioenskandidaat, mocht Dubbel Zes dit keer opnieuw aantreden tegen een zeer sterke tegenstander; Achilles.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E2 - HKV/Ons Eibernest E2

  Toch leuk als je een keer bij je dochter haar wedstrijd gaat kijken dat je dan ook gelijk het verslag mag maken. Aangekomen in de sporthal en nadat Anouk haar schoenen had gewisseld ging Anouk met haar traktatie de hal in. (Ze was namelijk jarig.) 

  Lees meer

 • Afschrijving contributie

  Eind februari zal de tweede termijn van de contributie voor het seizoen 2017-2018 van je rekening worden afgeschreven. De leden die geen incassomachtiging hebben afgeven hebben een bericht gekregen over de te betalen contributie. Voor hen wordt de contributie verhoogd met € 5,- administratiekosten. 

  Lees meer