Archieven

Archieven / 2018 / maart
 • Playbackshow

  Het is alweer bijna tijd voor het grootste spectakel van het jaar, de playbackshow!


  7 april is het zover, dan staat er een groots podium op jullie playback kunsten te wachten. 

  Lees meer

 • Mededeling van het bestuur: Vrijwilliger bij Dubbel Zes

  De sportvereniging is een onmisbaar instituut in onze samenleving. Het draagt bij aan de bevordering van beweging en sport en aan de ontwikkeling van kinderen. Na het gezin en de school komt de sportvereniging als belangrijke ‘opvoeder’ op de derde plaats. 

  Lees meer

 • Filmavond

  Na het succes van de vorige keer organiseert de activiteitencommissie op 29 maart opnieuw een filmavond. Dit keer niet alleen voor de jongere kinderen, maar ook voor de ouderen. Er zullen 2 films worden gedraaid deze avond. 

  Lees meer

 • Van het bestuur: Niet roken tijdens jeugdactiviteiten

  Dat roken ongezond is, daarover is geen discussie. Roken veroorzaakt meerdere ziektes en aandoeningen. Dat geldt ook voor meeroken. Om die reden vindt het bestuur van Dubbel Zes dat roken tijdens jeugdactiviteiten fors moet worden beperkt.

  Lees meer

 • Promotie Dubbel Zes 2 verdiend of geluk?

  Nog nooit heeft Dubbel Zes 2 zo’n knotsgek zaalseizoen gedraaid. Door de vele blessures bij zowel Dubbel Zes 1 als 2 heeft dit team bijna geen één wedstrijd met dezelfde opstelling gespeeld. En dan hebben we het nog niet eens over de trainingen…

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E2 - VEO E3

  Dit zaalseizoen zijn er van de E2 heel wat verslagen geschreven. Niet door ons, de coaches van de E2, maar door de enthousiaste ouders van de kinderen uit de E2! Afgelopen zaterdag was het tijd voor de laatste zaalwedstrijd tegen VEO E3 en dus sluiten wij de reeks wedstrijdverslagen af.

  Lees meer

 • Gezamenlijke training en oefenwedstrijden DZ en Futura

  Op zaterdag 24 maart gaat het veldseizoen weer beginnen. Op die dag wordt er een grote gezamenlijke trainingsochtend georganiseerd voor de C1 t/m de F1 van Dubbel Zes en Futura. Na de lunch worden er door alle teams oefenwedstrijden gespeeld.

  Lees meer

 • Kantine is klaar!

  De werkzaamheden in de kantine zijn afgerond. De toiletgroepen zijn compleet vernieuwd, een nieuwe vloer is door de hele kantine gelegd en de bar is ook helemaal nieuw. Deze werkzaamheden in onze kantine zijn door Lammertink Bouwbedrijf B.V. gedaan.

  Lees meer

 • Deze week de laatste zaaltrainingen

  Door een fout t.a.v. de inhuur is het deze week helaas niet mogelijk om te trainen in de Houtrusthal en de Gaslaan. Hierdoor komt de trainingsavond op donderdag te vervallen. De trainingen in de gymzalen gaan gewoon door.

  Lees meer