Archieven

Archieven / 2018 / mei
 • Zomerkamp informatieuurtje op woensdag 6 juni 18.00 - 19.00

  Op woensdagavond 6 juni zal de kampleiding tussen 18.00 en 19.00, dat is tijdens de training van de E2 en F1, een presentatie geven voor de ouders van potentiële nieuwe kampgangers. We vertellen dan van alles over het komende zomerkamp, wie er mee als leiding gaat en nog veel meer.

  Lees meer

 • Stadsspelen op het Stokroosveld

  Op zaterdag 9 juni komen de Stadsspelen 2018 van het stadsdeel Segbroek naar het Stokroosveld. De Stadsspelen zijn een initiatief van de gemeente Den Haag die deze spelen voor de derde keer organiseert. 

  Lees meer

 • Doe een gratis QuickScan op Dubbel Zes

  Op de familiedag zaterdag 16 juni van 13.30 – 17.30 uur  kan je de nieuwste modellen sportschoenen met 20% korting kopen en kan je kosteloos een QuickScans laten doen.

  Lees meer

 • Belangrijke mededelingen m.b.t. Zomerkamp 2018

  *trrrrrrrrvrrrmmmmbrrrrrratsjjj*  we gaan vooruit in de tijd en het is zaterdag ochtend 14 juli. Het is de dag dat we op Zomerkamp gaan, YES! Alle kinderen (en sommige leiding) geven hun ouders snel een zoen en stappen vervolgens in de bus om te vertrekken. 

  Lees meer

 • Kampioenswedstrijd Dubbel Zes 3

  Wij, Dubbel Zes 3, gaan lekker dit veldseizoen! Met acht punten uit vier wedstrijden gaat het zelfs zo goed dat wij aankomende zondag onze kampioenswedstrijd spelen. Lees snel verder om te weten te komen wat de place to be is komende zondag!

  Lees meer

 • Spandoeken maken voor de kampioenenparade

  In de vorige nieuwsbrief was al te lezen dat er een kampioenenparade zal plaatsvinden tijdens de laatste veldwedstrijd van het 1e op zaterdag 2 juni. Dit om al onze kampioenen extra in het zonnetje te zetten. Er zijn al wat teams kampioen, maar dit kunnen er nog meer worden!

  Lees meer

 • Varkentjes wassen

  Om alle leuke activiteiten te kunnen blijven organiseren voor een laag prijsje hebben we als commissie geld nodig. Een heel aantal van jullie is al van start gegaan met het varkentjes wassen, heel erg bedankt hiervoor! 

  Lees meer

 • Schutterstoernooi 2018: Geef je uiterlijk 7 mei op!

  Donderdag 10 mei is het weer zo ver. Het beroemde Schutterstoernooi van Dubbelzes. Word jij dit jaar Schutter van het jaar? Of net-niet-schutter van het jaar? Opgeven doe je op de inschrijflijst die in de kantine hangt of via de mail.

  Lees meer