Archieven

Archieven / 2018 / september
 • 6 t/m 14 oktober: De Week van de Scheidsrechter

  Op zaterdag 6 oktober 2018 gaat de landelijke Week van de Scheidsrechter van start. Ook bij Dubbel Zes besteden we hier aandacht aan. Tijdens twee weekenden en de week die daar tussen ligt schenken we extra aandacht aan onze scheidsrechters, de spelregels en Korfbalmasterz voor de A en de B.

  Lees meer

 • Gewenst of ongewenst

  Dubbel Zes hecht grote waarde aan een sociaal veilige omgeving. Daarom proberen de vertrouwenscontactpersonen via diverse activiteiten de bewustwording en het gesprek te stimuleren omtrent gewenste en ongewenste gedragingen. Zowel bij de jeugd als bij de volwassenen.

  Lees meer

 • Dubbel Zes Giga kangoeroedag i.s.m. Basisschool CMS groot succes!

  Woensdag 19 september bestormden 75 kids van groep 1 en 2 van CMS het terrein van Dubbel Zes. En dat werd dansen, springen, spelen, ballen gooien en natuurlijk eten en drinken. Eén groot feest met alleen maar winnaars: de kinderen, ouders, leerkrachten en begeleiders van Dubbel Zes.

  Lees meer

 • Aanstaande zaterdag Oktoberfest

  Leute sinds sie vertig? Aankomende zaterdag is het dan zo ver, Oktoberfest! Dat betekend dus dat je nog maar een week.hebt om je outfit te scoren, de dorst op te bouwen en in sommige gevallen een oppas te regelen (of het gevecht aan te gaan met de wederhelft). 

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes D1 - Refleks D2

  Er zijn van die dagen dat je wakker wordt en het gevoel hebt dat er iets bijzonders gaat gebeuren. Vandaag was zo’n dag. Onze D1 moest tegen het , net als wij, nog ongeslagen Refleks. Een zogenaamde "erop of eronder" wedstrijd dus. Helaas kon Ruben er niet bij zijn. Beterschap, Ruben!

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E1- Die Haghe E3

  Na twee gewonnen wedstrijden trof  Dubbel Zes dit keer Die Haghe; de laatste tegenstander in de buitencompetitie voor de returns.  Bij winst zou Dubbel Zes zich definitief als een serieuze kampioenskandidaat manifesteren. Door de afwezigheid van steunpilaar Anouk leek winst echter allesbehalve vanzelfsprekend.

  Lees meer

 • Sponsorloop op zondag 7 oktober

  Voor alle leuke activiteiten die georganiseerd worden voor de leukste kids van Den Haag is natuurlijk geld nodig. Zondag 7 oktober organiseert de AC een sponsorloop om geld op te halen voor het kerstdiner, filmavonden en andere activiteiten voor de jeugd. 

  Lees meer

 • Save the date: Indisch buffet op vrijdag 19 oktober

  Het veldseizoen is weer begonnen en dat ontgaat geen enkele Dubbel Zesser. Want op vrijdagavond is het feest. Geen boodschappen doen, lekker in het zonnetje op het bankje naast het veld, en genieten van een heerlijke maaltijd. Wat wil een mens nog meer? 

  Lees meer

 • Koenders Makelaardij shirtsponsor Dubbel Zes E1

  Afgelopen zaterdag speelde onze E1 voor het eerst in hun nieuwe shirtjes met de sponsoring van Koenders Makelaardij. Vorig jaar heeft Koenders Makelaardij al een sponsorbord bij Dubbel Zes aangeschaft en vanaf dit seizoen zijn zij ook shirtsponsor van de E1 en adverteerder bij Dubbel Zes.

  Lees meer

 • Sponsor(en) gezocht

  Dubbel Zes en De Vrijbuiters zoeken een sponsor (of sponsoren) voor hun shirt en broek of rok voor tijdens de deelname aan het G-korfbaltoernooi van de Haagse Korfbaldagen.

  Lees meer

 • De derby van het stokroosveld

  Zaterdag was het dan eindelijk zover, de derby van het stokroosveld kon gaan beginnen! Zoals zo vaak bij dergelijke burenruzies is het resultaat vaak belangrijker dan de schoonheid. Zo ook afgelopen zaterdag bij ons aller D1.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag Dubbel Zes E1 - KVS E5

  Wat was het een prachtige wedstrijd! E1 zat er al heel snel actief in en maakte een sterke indruk! In hun nieuwe Koenders shirts speelden ze de sterren van de hemel. Ze spelen goed rond en wachten op goede kansen soufleert Joshi mij.

  Lees meer

 • Verzoek van de JTC aan alle ouders

  Beste ouders/verzorgers van alle korfballende kinderen, Dat het een probleem is om vrijwilligers te vinden voor alle taken die nodig zijn binnen een kleine vereniging als Dubbel Zes zal geen verrassing meer voor u zijn. 

  Lees meer

 • Van de Voorzitter

  Het eerste speelweekend van het nieuwe seizoen zit erop. De kop is eraf! De eerste jeugdtrainingen zijn geweest, de selectie had een intensief oefenprogramma, de meeste commissies hebben alweer overlegd en de jaarlijkse ledenvergadering is gehouden. Kortom, klaar voor een nieuw seizoen.

  Lees meer

 • Stokroosveld minder goed bereikbaar

  Vanwege de werkzaamheden aan het traject Kijkduin-Houtrust is het Stokroosveld vanaf de Sportlaan al enkele maanden minder goed bereikbaar. Sinds maandag 10 september is de Segbroeklaan-Sportlaan tussen de Goudenregenstraat en de De Savornin Lohmanlaan afgesloten.

  Lees meer

 • Het EK Korfbal, jij kunt er bij zijn!

  Wil je korfbal van het allerhoogste niveau zien? Bezoek dan het IKF Europees Kampioenschap Korfbal. De wedstrijden worden gehouden van 13 t/m 21 oktober in Gorredijk, Drachten, Leeuwarden en Heerenveen.

  Lees meer

 • Laan van Meerdervoort-Derby gewonnen door Dubbel Zes

  D1-day zou het worden, want daar was eindelijk de eerste officiële wedstrijd in de najaarscompetitie voor onze toppers van de D1. Na eerst een mooie foto te hebben gemaakt (kampioensfoto ???) werd er goed warm gelopen door alle D1-ers.

  Lees meer

 • Wedstrijdverslag VEO E3 - Dubbel Zes E1

  Aidan is vandaag helaas ziek en zo spelen Anouk, Linde, Robynn en Ruben de wedstrijd van vandaag, de eerste van het seizoen, zonder wissel. In de eerste kwart blijkt DZ E1 al vrij snel de overheersende partij. De wedstrijd vindt zich voor het grootste gedeelte plaats rond de korf van VEO E3. 

  Lees meer

 • Woensdag 19 september Giga Kangoeroedag bij Dubbel Zes

  Op woensdag 19 september 2018 houdt Dubbel Zes voor de tweede keer een Giga Kangoeroedag. Dit wordt gedaan in samenwerking met Basisschool CMS. We hebben die ochtend alle kinderen van groep 1 en 2, in totaal ca. 75 kinderen, op ons mooie complex uitgenodigd.

  Lees meer

 • De Kangoeroe Klup gaat weer beginnen

  Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen en dat betekent dat ook de Kangoeroe Klup weer gaat trainen. Vanaf zaterdag 8 september wordt er tussen 11.00 en 12.00 uur weer getraind door onze jongste jeugd van 3 tot 6 jaar. En we hopen dit seizoen weer een hoop nieuwe kangoeroetjes te ontvangen. 

  Lees meer

 • Beleidswijziging scheidsrechters en aanwijzingen eerste weekenden

  Komend weekend gaat de competitie weer beginnen en dat betekent ook dat er weer wedstrijden gefloten moeten worden. Scheidsrechterscoördinator Maarten heeft vandaag de eerste twee weekenden aangewezen. Daarnaast willen wij jullie informeren over een beleidswijziging omtrent het fluiten. 

  Lees meer

 • Oktoberfest - 29 september

  Traditiegetrouw komt er weer een goed feestje aan bij ons op de korfbalverenigingen namelijk het wereldberoemde Oktoberfest! Sommige van jullie zullen wel het aftreksel kennen wat in Duitsland gevierd wordt maar de oorsprong ligt toch echt bij ons in de kantine.

  Lees meer