Archieven

Archieven / 2019 / mei
 • Van de Voorzitter

  Het zijn dynamische tijden. Sinds de ledenvergadering van augustus jongstleden waarin nadrukkelijk om samenwerking met Futura werd verzocht, gaan de ontwikkelingen snel. Aanvankelijk richtte samenwerking zich op de selectie, die omwille van uitdaging graag met Futura wilde trainen en spelen.

  Lees meer

 • Winnaars vriend(innet)jes training

  De week van 13 mei stond weer in het teken van vriend(innet)jes trainingen. Het was weer een groot succes met een hoop maatjes die mee kwamen trainen! De teams die de meeste maatjes wisten mee te krijgen naar de trainingen konden een uitje met het team naar Planet Jump winnen.

  Lees meer

 • Nieuw kledingcontract Dubbel Zes

  Afgelopen week heeft Dubbel Zes een nieuw kledingcontract met Xcelsior en Hummel afgesloten. Een mooie samenwerking die moet zorgen voor een betere service voor onze leden. Daarnaast wordt het een stuk makkelijker om Dubbel Zes kleding te bestellen.

  Lees meer

 • Afscheid nemen bestaat niet

  Aanstaande zaterdag, de allerlaatste thuiswedstrijd van Dubbel Zes 1 ooit... Maar zoals Marco Borsato zingt: ‘ik ga wel weg, maar verlaat je niet’, want volgend jaar zijn we er gewoon weer. Maar dan onder een andere naam, met andere spelers en misschien zelfs een ander tenue. 

  Lees meer

 • Donderdag Schutterstoernooi

  Dames en heren.. Jongens en meisjes.. Het evenement om heel Dubbel Zes te laten zien dat jullie de beste schutters van de vereniging zijn staat voor de deur, namelijk het SCHUTTERSTOERNOOI!!

  Lees meer

 • Oranje Onder 17 oefent op 3 juni bij HKV/Ons Eibernest

  Het Nederlands team Onder 17 is in voorbereiding op het WK, dat eind juni wordt gehouden in Eindhoven. Op maandag 3 juni spelen zij daarom twee oefenwedstrijden bij HKV/Ons Eibernest. De eerste wedstrijd van Oranje Onder 17 tegen een selectie van Haagse junioren staat onder leiding van onze Maarten Kuif.

  Lees meer

 • Uitnodiging bijeenkomst Haagse Korfbalhistorie

  Haagse Korfbal Historie zoekt korfbalmateriaal voor een tentoonstelling en 2e boek over Haagse korfbalgeschiedenis. Heeft u, uw (groot)ouders, vrienden of kinderen in het verleden gekorfbald (of nog steeds) bij een of meerdere korfbalverenigingen in de Haagse regio?

  Lees meer

 • Kampioenenparade op zaterdag 1 juni

  Net als de afgelopen jaren wordt er tijdens de rust van de laatste thuiswedstrijd van Dubbel Zes 1 de Kampioenenparade gehouden. Zo zetten we al onze kampioenen aan het eind van het seizoen nog één keer in het zonnetje. 

  Lees meer

 • Teamindelingen worden deze vrijdag bekend gemaakt

  De afgelopen maanden is de JTC al weer druk bezig geweest met het nieuwe korfbalseizoen dat na de zomervakantie begint. Eén van de zaken die de JTC regelt is de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Bij wie zit je in de ploeg, en wie zijn je trainers. Deze vrijdag wordt alles bekend gemaakt in de kantine.

  Lees meer

 • Een fantastisch resultaat

  Alle zaalballen zijn na het zaalseizoen weer teruggekomen op één na. Iets minder resultaat is: In een eerder bericht had ik al een oproep gedaan voor verdwenen veldballen. 

  Lees meer

 • Vriendjes en Vriendinnetjes training bij Dubbel Zes

  Superleuke Vriendjes en Vriendinnetjes trainingen bij Dubbel Zes. Inmiddels een goede gewoonte: de jeugd wordt uitgenodigd om vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen naar een speciale training. Binnenkort is het weer zover!

  Lees meer

 • Zaterdaghap

  Het veldseizoen is weer begonnen en we kunnen weer heerlijk genieten van mooie wedstrijden en ons gezellige clubhuis. De TC en JTC hebben het dit jaar voor ons geregeld dat we op drie zaterdagen een vol programma hebben met jeugdwedstrijden en de wedstrijd van Dubbel Zes 1.

  Lees meer