Archieven

Archieven / 2019 / juli
 • Foto's Zomerkamp 2019 online

  We zijn al weer bijna een week terug, en wat hebben we het warm en leuk gehad. Jullie zijn ongetwijfeld met een heleboel verhalen thuis gekomen. Nu kan je ook aan iedereen laten zien hoe ontzettend leuk het kamp was, want alle foto's en filmpjes staan nu online. Bekijk ze allemaal!

  Lees meer

 • Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering - 4 september

  Op 4 september om 19:30 vindt de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (JALV) plaats in de Zeshoek. Alle (rustende) leden, donateurs en wettelijke vertegenwoordigers van jeugdleden zijn welkom om deze vergadering bij te wonen.

  Lees meer

 • Wie is die man?

  Ja, wie is die man? Dat weet ik dan wel. Maar wat doet hij allemaal? Dat realiseerde ik me toen ik een bedankje, in de vorm van een leuke attentie, kreeg voor de vrijwilligerstaken die ik het afgelopen jaar heb gedaan. Was dat nu echt nodig om mij te bedanken? Ik vind het een vanzelfsprekendheid.

  Lees meer

 • Foto's familiedag online

  De familiedag was weer ontzettend leuk. Het was heerljk weer en op ons eigen stokroosveld gingen de jongens de strijd aan met de meisjes. Er zijn een heleboel foto's gemaakt. Bekijk ze hier.

  Lees meer

 • Uitnodiging Grote Schoonmaak

  Op 20 juli vindt in de kantine de grote schoonmaak plaats. Zodra we de kinderen hebben uitgezwaaid gaan we met zoveel mogelijk mensen de kantine en kleedkamers weer lekker opfrissen voor het volgende seizoen.

  Lees meer