Jeugdtechnische Commissie

De jeugtechnische commissie bestaat op dit ogenblik uit vijf leden. De JTC deelt de jeugdteams in en faciliteert de begeleiding van de trainers/coaches van de jeugdploegen. Ook probeert de JTC er te zijn als aanspreekpunt voor contact met (team)ouders.

Leden van de JTC zijn als ouder, trainer of coach ook vaak te vinden bij de wedstrijden en trainingen van de jeugd. Ze zijn daar ook altijd beschikbaar voor leden en ouders wanneer nodig

De Jeugdtechnische Commissie bestaat uit:

Roland is de vader van Jasmijn de Bruijn (12) die meespeelt in C1. Jasmijn en (bonus) zusje Eleonore of broer Thijmen zijn vooral in de zomermaanden ook vaak bij Dubbel Zes te vinden.

Roland de Bruijn
Voorzitter

roland.debruijn@dubbelzes.net 06-29 58 29 23

Maarten is al jarenlang lid van de JTC en heeft al vele jeugdploegen bij Dubbel Zes getraind, van de Kangoeroe Klup tot aan de A1. Dit seizoen is hij is trainer/coach van C1. Ook gaat hij al jaren mee als leiding op zomerkamp. Daarnaast is hij bondsscheidsrechter, wat betekent dat hij wekelijks bij andere verenigingen een wedstrijd fluit.
Maarten Kuif maarten.kuif@dubbelzes.net 06-29 37 53 72

Milou speelt in de selectie van Dubbel Zes, maar is kort geleden geopereerd aan haar knie. Ze komt al van kleins af aan op Dubbel Zes en heeft door de jaren heen verschillende teams getraind. Naast Dubbel Zes is Milou docent LO op een middelbare school in Den Haag. 
Milou Heeren milou.heeren@dubbelzes.net

Wendy werkt bij Stichting Jeugdformaat. Daarnaast speelt zij bij Dubbel Zes in de selectie, al heeft ze afgelopen seizoen door vakantie en blessures nog niet veel kunnen spelen. Afgelopen jaren heeft ze verschillende jeugdploegen getraind, is ze als leiding mee geweest op zomerkamp en heeft in de AC gezeten. 
Wendy Hazebroek wendy.hazebroek@dubbelzes.net

Jordy is opgegroeid op Dubbel Zes en vanaf zijn 7e spelend lid. Hij is sinds een aantal jaren trainer/coach van verschillende jeugdploegen geweest en sinds een paar jaar lid van de JTC. Tevens is hij 3 jaar mee geweest als leider op zomerkamp. 
Jordy Verduyn Lunel jordy.verduynlunel@dubbelzes.net 06-52 46 57 85


Wil je de gehele commissie in één keer mailen, mail dan naar JTC@dubbelzes.net.