Sponsoring door particulieren

Voor leden, oud-leden en geïnteresseerde zijn er tal van mogelijkheden om de club financieel te steunen.

Vriendenloterij

Draagt u Dubbel Zes een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. In 2014 heeft de totale prijzenpot een waarde van € 34,5 miljoen met iedere maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot € 100.000,-.

        
Activeer hier uw lot en speel mee!

U speelt mee voor € 13,- per lot inclusief Jackpotbonus à € 0,50. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee trekkingen zonder Jackpotbonus. De helft van de lotprijs gaat direct naar Dubbel Zes.  Deelname is vanaf 18 jaar.

 

Grote clubactie

Samen sterk voor de jeugd van Dubbel Zes! Doe mee aan de Grote club actie.

Jaarlijks rond half  september start de verkoop van de loten. Onze jeugdspelers gaan vanaf deze dag op pad voor de vereniging. Een lot kost € 3,- en 80% hiervan gaat naar de vereniging. Bij Dubbel Zes komt de gehele opbrengst ten goede aan de jeugd. Hierdoor kunnen wij activiteiten laagdrempelig houden en investeren in cursussen zoals bijvoorbeeld “Positief Coachen”. 

 

Materiaalsponsoring

Regelmatig moet er materiaal worden vervangen of aangeschaft. Het is dus mogelijk om een bal, korf of andere materialen te sponsoren. Neem contact op met de sponsorcommissie voor de mogelijkheden (sponsorcommissie@dubbelzes.net).