Sponsorkliks

Sinds kort werkt Dubbel Zes samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen. Dubbel Zes ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende winkels als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt Dubbel Zes daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Ga voordat je je online aankoop doet eerst naar de Dubbel Zes website en klik op de Sponsorkliks-banner op de homepage of op deze pagina. Je komt nu op de pagina van Sponsorkliks.

Hier kan je kiezen uit meer dan 100 webwinkels. Klik op de naam van de winkel waar jij wat wilt kopen, en je komt gewoon op de website van de betreffende winkel die je gewend bent.

Wanneer jij besluit om een aankoop te doen, dan maakt Sponsorkliks een bedrag over naar Dubbel Zes.

 

E-mail

Je kunt je ook aanmelden voor de Sponsorkliks nieuwsbrief. Door jouw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvang je wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies van Dubbel Zes. Daarmee verwachten we onze inkomsten fors te kunnen laten groeien.

Klik hier om je e-mailadres door te geven.

Namens Dubbel Zes alvast heel erg bedankt voor de moeite.