Laatste nieuws

Vriendjes finale feest!
Op dinsdag 28 mei is de finale van de vriendjes maand. Een gezellige vriendjes training voor alle F en E kids, samen met al hun vriendjes. Er komt een speciale trainer een hele leuke training geven. Het luchtkussen wordt opgezet en de tafels worden gedekt om na afloop lekker met z'n allen pannenkoeken te eten.

Wijnproeverij 26 mei - deadline aanmelden aanstaande donderdag (16 mei)!
Wil jij bij de volgende borrel indruk maken met jouw wijnkennis? Of wil je erachter komen welke wijn je lekker vindt? Wil je weten wat je er nu het beste bij kan eten? Of... Heb je gewoon zin in een gezellige middag bij Dunas?

Contributie komend seizoen
Naar verwachting zal de contributie volgend seizoen met ongeveer 3,5% stijgen. De definitieve vaststelling van de contributie vindt plaats in de Algemene Ledenvergadering van september maar zal naar verwachting niet veel afwijken.

Spelletjesavond C-teams op zaterdag 25 mei om 19.00 uur
C-tjes, maak je klaar voor een spelletjesavond! Op zaterdag 25 mei is het namelijk tijd om in de kantine de spelletjesstrijd aan te gaan.

Verduurzaming: We pakken door.
Nadat op 7 mei begonnen is met de installatie van de zonnepanelen waarvan de werkzaamheden op 10 mei zullen worden afgerond, gaan we direct door met de volgende stap.

Programma

Laden programma ...

Vrijdagmaaltijd

Kombifit

Zomerkamp

Kangoeroe klub

Club van 50 - Word jij ook lid?

Sponsorkliks

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39